© Dirah

Finally~~
Posted on Isnin, 23 Disember 2013 at 5:05 PG.


jeng jeng jeng.
finally ni je yang mampu kita edit. and......................... taktahu pehal takleh letak lagu dalam blog kita ni. cewdddihh.
hm eh nak tahu tak? kita dengan deen already 11month lebih. fuhh. alhamdulillah. kalau dapat bertahan. in sha allah jejak one year with him. and you know what. awak awh orang pertama yang couple dengan kita lama begini. sungguh tak caya weh. hahaha.
Okay, kita harap kita boleh jaga sesama relay ni, sesama luahkan isi hati apa yang tak puas hati, tak kisah lah pape, yang penting NO SECRET antara kita. kalau boleh apa apa jujur je.
OHHHH READERSSSSSSSSSSSSSSSSSS, lagi 9hari dah new year. and you know what? dah nak naik sekolah weh. aduh aduh. NUR ZAFIRAH BINTI ZURAIMI mangsa SPM for 2014 weh. duhh. tak caya awh!!! tak caya awh!!! hahahaha. its okay its alright, come on baby FIGTH FIGHT FIGHT nak merdeka dari sekolah en? mesti kena tempuh jugak SPM tuh.
k awh i need to go.
i doakan batch97' yang bakal menduduki SPM tahun2014 boleh jawab dengan tenang. dan harap sangat sangat sangat soalan SPM senang kacang. hahahaha. kbye assalammualaikum.